Home » Wedding-planning » Wedding Planner

Wedding Planner

Met een wedding-planner is jullie grote dag onvergetelijk én zorgeloos
Trouwen… spannend! Het wordt hoe dan ook een dag om nóóit te vergeten. In de maanden daarvoor komt er veel op jullie af en moet er een hoop geregeld worden. Hoe fijn is het dan om dat allemaal uit handen te geven, zodat jullie kunnen genieten?

Wedding-planning van Merci: aan alles is gedacht

Van een wedding-consult tot de complete begeleiding. Van een plan van aanpak en budgetbewaking tot een draaiboek. En van de bruidsjurk, het bruidsboeket en de taart tot de uitnodigingen en de perfecte locatie Merci denkt aan alles, zodat er niets fout gaat als de grote dag daar is.

Het begint met een vrijblijvende kennismaking

Zo weten we of er een klik is, wat de basis is van een fijne samenwerking. Het gaat tenslotte om jullie dag. We kijken daarom goed naar jullie wensen en ideeën. Het doel? Eigenheid en exclusief: een bruiloft die bij jullie past. Wat terugkomt in de locatie, de kleding en de setting – groots uitgepakt of juist intiem en bescheiden.
Van Merci als wedding-planner mogen jullie dit verwachten:

  • Volledige ontzorging, plannen en organiseren wordt volledig uit handen genomen. Jullie hoeven niet voor een eigen ceremoniemeester te zorgen, Merci is zelf op de dag aanwezig en neemt dus ook van jullie familie en vrienden op de dag zelf alles uit handen.
  • Wedding Consultation, Merci maakt aan de hand van onze eerste kennismakingsgesprek een plan van aanpak en bespreek deze met jullie. Na jullie goedkeuring gaat Merci aan de slag met het zoeken van de juiste leveranciers voor jullie bruiloft en voert tevens de onderhandelingen met de leveranciers
  • Rehearsal van de ceremonie. Jullie willen natuurlijk dat het allemaal goed verloopt op jullie trouwdag, net zoals wij dat bedacht hebben. Samen met alle bruidspersoneel gaan we naar de locatie om met name jullie entree te oefenen (optioneel)
  • Een compleet verzorgd draaiboek
  • Day Coordination op de trouwdag zelf (van begin tot eind), is Merci aanwezig als aanspreekpunt voor jullie, voor de leveranciers maar ook voor jullie gasten. Wij houden de draaiboek bij en zorgen ervoor dat alles volgens plan wordt uitgevoerd
  • Afwikkeling van de bruiloft op de dag zelf zodat de locatie in goede orde wordt achter gelaten zodat jullie hier de volgende ochtend van jullie trouwdag niet aan hoeven te denken maar volledig van elkaar kunnen genieten.

Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. Willen jullie weten hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Merci kan ingeschakeld worden voor:

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op

Tip: Merci heeft ruime ervaring en het netwerk om jullie eventueel te laten trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao. Meer weten? Lees dan ook over een bijzondere Destination Wedding