Home » Wedding-planning » Wedding Design

Wedding Design

Met een uniek wedding design wordt jullie grote dag origineel én onvergetelijk

Willen jullie ook een dag om nóóit te vergeten? En is originaliteit, creativiteit en een perfect design belangrijk voor jullie? Dan is het belangrijk dat jullie eigen footprint tot in de puntjes wordt doorgevoerd.Merci is een kei in het uitvoeren van jullie wedding design. Samen ontwikkelen we een uniek concept voor jullie bruiloft. Denk aan een bepaalde stijl, zoals festival, vintage, bohemian of industrial. Of het doorvoeren van een bepaald kleuren- of printthema. Merci gaat samen met jullie brainstormen over het bruiloftontwerp en de bruiloftstyling voor jullie droomdag. We kijken naar de nieuwste trends en zorgen er uiteraard voor dat jullie design wordt doorgevoerd tot in alle details: drukwerk, de bruidsjurk, het boeket, de entourage, muziek, enz.

Wedding design van Merci: tot in de details

Met de creativiteit, ervaring en kennis van Merci wordt jullie bruiloft exclusief, origineel en onvergetelijk. We denken graag out of the box en luisteren naar jullie wensen. We denken aan de kleinste details en streven naar perfectionisme. We gaan voor een ultieme dag en een geweldige herinnering, die zowel jullie als de bruiloftsgasten altijd zal bijblijven. En wij zorgen natuurlijk dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar worden afgestemd.

Het begint met een vrijblijvende kennismaking

Zo weten we of er een klik is. En dat is belangrijk, want het gaat om jullie dag. Van Merci als wedding designer mogen jullie dit verwachten:

  • Kennismakingsgesprek
  • Styling plan maken aan de hand van jullie wensen
  • Styling moodboard maken en bespreken
  • Uitvoeren van de styling/ decoratie op de dag zelf

Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. Willen jullie weten hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Merci kan ingeschakeld worden voor:

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op

Tip: