Home » Wedding-planning » Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Extra handen en voeten op jullie trouwdag, voor de laatste puntjes op de i
Ceremoniemeester by Merci voor jullie bruiloft is dé manier om extra hulp te bieden, zonder ook maar iemand in de weg te lopen. De gulden middenweg: Merci als ceremoniemeester inschakelen betekent de ideale combi van advies en werk uit handen nemen.

Geen vervanging van – maar een aanvulling op jullie ceremoniemeester

Misschien denken jullie nu: ‘Maar hier hebben we toch een ceremoniemeester voor?’ Terechte vraag, alleen is dat niet de insteek van onze trouwdagcoördinatie. Jullie vinden namelijk, net als wij, de rol van ceremoniemeester een eretaak. Daarom vertrouwen jullie dit toe aan iemand van wie jullie 100% op aan kunnen.

Laat jullie ceremoniemeester óók alle mooie momenten meemaken

Juist daarom helpt Merci graag met wedding day coordination, zodat jullie ceremoniemeester ook alle mooie momenten meemaakt, zoals het ja-woord, de kus en het vangen van het boeket. Vergeet niet: de ceremoniemeester is op jullie bijzondere dag vooral druk om alles goed te laten verlopen. Zonde als hij/zij daardoor iets mist… Is er nog geen ceremoniemeester? Ook dan is dagcoördinatie van Merci een prima oplossing.

Het begint met een vrijblijvende kennismaking

Zo weten we of er een klik is. En dat is belangrijk, want het gaat om jullie dag. Van Merci als dagcoördinator mogen jullie dit verwachten:

 • Aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten op jullie trouwdag
 • Bespreking en advies van het draaiboek
 • Gesprekspartner bij alle belangrijke afspraken in aanloop naar de trouwdag (denk bijvoorbeeld aan de locatie- en stylist-afspraak), vanaf twee weken voor de bruiloft
 • Ervoor zorgen dat het draaiboek gevolgd wordt op de dag zelf
 • Rehearsal van de ceremonie. Jullie willen natuurlijk dat het allemaal goed verloopt op jullie trouwdag, net zoals wij dat bedacht hebben. Samen met alle bruidspersoneel gaan we naar de locatie om met name jullie entree te oefenen (optioneel)

De voordelen van Ceremoniemeester by Merci op een rij:

 • Professionele hulp want wij zijn gecertificeerde weddingplanner/ ceremoniemeester
 • Zonder stress of spanning genieten op jullie trouwdag
 • Jullie familie en vrienden genieten optimaal mee
 • Advies en tips van een professional
 • Professionele draaiboek en inzet van een plan B zonder dat jullie er last van hebben
 • Je vriend of vriendin die als ceremoniemeester mee helpt mist niet de mooie momenten en kan ook bijvoorbeeld het bruidsboeket vangen of bij de belangrijke foto momenten bij zijn

Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. Willen jullie weten hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Merci kan ingeschakeld worden voor:

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op

Tip: