weddingplanning2018-04-10T07:41:51+00:00

Wedding-planning voor jullie grote dag maakt het zorgeloos én onvergetelijk
De bruiloft of the big day: hoe jullie het ook noemen, het is een bijzondere dag. In alle opzichten, voor jullie, samen met iedereen die jullie dierbaar is. Daarom moet de dag ontspannen zijn, maar mag er zeker niet te veel aan het toeval overgelaten worden.

Precies dát is waar Merci voor zorgt. Zodat jullie big day iedere dag weer een big smile oplevert. Voor alles wat met wedding-planning te maken heeft, kan Merci jullie hiermee helpen:

1. Wedding Planner

Jullie grote dag volledig geregeld. Van budgetbewaking tot een compleet draaiboek. En natuurlijk vast aanspreekpunt voor alle leveranciers.

Huur Merci als jullie wedding-planner in

2. Ceremoniemeester

De ontbrekende schakel naast jullie ceremoniemeester. Zodat ook hij of zij écht alle bijzondere momenten van jullie dag meemaakt.

Laat ons jullie helpen

3. Wedding Consultation

Tips, advies op maat en overzichtelijke terugkoppeling per mail, zodat jullie zelf de tools hebben voor een prachtige bruiloft.

Maak gebruik van onze ervaring

4. Destination Wedding

Jullie willen je trouwdag in het buitenland organiseren? Merci is altijd op zoek naar bijzondere plekjes. Of jullie willen trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao….. Merci heeft de ervaring en het netwerk in huis om het voor jullie te regelen.

Having a destination wedding

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen!

Contact opnemen