Home » Destination wedding

Destination wedding

Merci regelt het!
Het organiseren van een bruiloft in het buitenland is niet makkelijk als je niet weet waar je moet beginnen. Merci helpt graag bij het plannen en realiseren van jullie destination wedding. Merci zoekt de beste leveranciers die bij jullie wensen passen en onderhoudt het contact met de leveranciers gedurende de organisatie van jullie bruiloft.

Merci gaat voor de persoonlijke klik en als het klikt voor ons maar vooral voor jullie dan maken wij jullie dromen waar in het land van jullie wensen.

Ga terug naar toen, een prachtige plek vol mooie momenten

Misschien zijn jullie er wel eens op vakantie geweest. Misschien hebben jullie er familie wonen, of hebben jullie elkaar daar ontmoet. Of jullie hebben een andere, bijzondere band met jullie wedding destination. Hoe mooi is het dan als deze plek ook de locatie is voor jullie speciale dag?

Expert in bruiloften op Aruba, Bonaire en Curaçao

Wij weten de weg, werken met de beste leveranciers en spreken de taal.
Aruba, Bonaire en Curaçao: ook wel de Bounty-eilanden genoemd. Het zijn prachtige eilanden, stuk voor stuk. Merci heeft ruime ervaring en een breed netwerk op deze eilanden. Daarom kunnen jullie bij ons ook terecht voor een bijzondere destination wedding op de ABC- eilanden. Voor meer informatie over trouwen op de specifieke eilanden, kijk dan ook op deze pagina’s:

Er komt veel kijken bij het regelwerk voor een bruiloft op deze Caribische eilanden. Gelukkig weet Merci de weg en hebben we het juiste netwerk om een prachtige trouwdag én een ontspannen huwelijksreis/vakantie met jullie samen te stellen.

Plak er een onvergetelijke huwelijksreis aan vast

Trouwen op de Bounty-eilanden is het uitgelezen moment om het te combineren met een heerlijke huwelijksreis. De witte stranden, duiken in de felblauwe zee en de Caribische gastvrijheid: genoeg redenen om jullie destination wedding af te ronden met een intieme honeymoon. Of juist een actieve vakantie, alles is mogelijk.

Dit is wat jullie van Merci mogen verwachten:

  • Wedding Consultation
  • Complete begeleiding in aanloop naar de grote dag (dus ook de reis en verblijf)
  • Vast aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten op de trouwdag
  • Een plan van aanpak en een compleet verzorgd draaiboek
  • Contractonderhandeling en -reviews van aangestelde leveranciers
  • Budgetbewaking
  • Rehearsal van de ceremonie. Jullie willen natuurlijk dat het allemaal goed verloopt op jullie trouwdag, net zoals wij dat bedacht hebben. Samen met alle bruidspersoneel gaan we naar de locatie om met name jullie entree te oefenen (optioneel)
  • Day Coordination op de trouwdag zelf (van begin tot eind), is Merci aanwezig als aanspreekpunt voor jullie, voor de leveranciers maar ook voor jullie gasten. Wij houden de draaiboek bij en zorgen ervoor dat alles volgens plan wordt uitgevoerd
  • Design and styling van jullie bruiloft
  • Afwikkeling van de bruiloft op de dag zelf zodat de locatie in goede orde wordt achter gelaten zodat jullie hier de volgende ochtend van jullie trouwdag niet aan hoeven te denken maar volledig van elkaar kunnen genieten.

Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. Willen jullie weten hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op

Tip: wij regelen ook graag jullie activiteiten gedurende jullie verblijf. Neem contact voor een compleet verzorgde wedding trip!