Home » Partners

Partners

Yes! het is zover…het gaat voor jou ook gebeuren! Je gaat trouwen en je mag het allemaal gaan organiseren. Waar begin je? Welke leveranciers kunnen je daarbij helpen? Merci heeft een aantal leveranciers op een rijtje gezet waarmee wij samen hebben gewerkt en van harte aanbevelen. Het zijn betrouwbare professionals die hun vak vol passie uitvoeren.

Locaties

Wat is een bruiloft zonder de ideale locatie? Voor ieder bruidspaar is een andere locatie hun ideale trouwlocatie. Het is geheel afhankelijk van de sfeer die jullie willen creëren, maar ook zeer bepalend is het aantal gasten die jullie uitnodigen.

Ga voor jullie place to be

Fotograaf

Opzoek naar een geschikte fotograaf voor jullie droomhuwelijk? Wij hebben met de volgende fotografen gewerkt en bevelen ze van harte aan. Iedere fotograaf heeft een eigen stijl en dat maakt het verschil. Kijk gerust welke fotograaf voor jullie de geschikte fotograaf is om jullie droomhuwelijk vast te leggen. Je hebt maar één kans, dus kies de juiste klik.

Kies voor een onvergetelijke klik

Videograaf

Een video geeft de kans om het moment te herbeleven. Beelden zeggen meer dan woorden! Deze videografen zijn professionals waarmee wij hebben samengewerkt en we beleven ze van harte aan.

Ga voor perfecte beelden en levende memories

Patisserie

Locatie gereserveerd? Check. Uitnodigingen verstuurd? Check. Bruidstaart besteld? Kijk hier voor bruidstaarten waarvan niet alleen het oog wat, maar ook voor de smaakpupillen.

Mooie en smaakvolle lekkernij

Bruidsboetiek

Dé bruidsjurk is één van de belangrijkste benodigdheden van een bruiloft. Er is voor iedere bruid wel de ideale droomjurk te vinden. Wij bevelen de volgende bruidsboetieken aan.

Say yes to the dress

Visagie & Haarstyling

Mooi opgemaakt en met een fantastisch kapsel verschijnen op jouw eigen wedding is natuurlijk een must! Daarom voor jou de door ons geselecteerde visagist en haarstylist.

Rock your wedding day

Trouwpakken

Als aanstaande bruidegom wil je ook schitteren naast je mooie bruid. Een trouwpak speelt daarbij een grote rol. Kies daarom een mooi en kwalitatief pak.

Men in suit

Overige wedding professionals

Voor het creëren van mooie herrinneringen heb je professionals nodig. Merci denkt graag mee.

Ga voor meer mooie momenten op jullie bruiloft