Home » Merci! Voor een succesvolle bruiloft of (business) event

Merci! Voor een succesvolle bruiloft of (business) event

Merci heeft maar één doel: jullie bruiloft, business event of familiefeest tot een succes maken. Een dag waar iedereen zelfs jaren later met plezier op terugkijkt.

Merci in ’t kort

Bij Merci kun je terecht voor wedding-planning en event-design. Altijd persoonlijk, altijd op maat. Gaan jullie trouwen? Dan biedt Merci bijvoorbeeld een wedding-consult voor wie graag zelf de uitvoering regelt. Of complete wedding-planning voor bruidsparen die zich geen zorgen willen maken om al het regelwerk.

Wil je een feest of meer zakelijk event regelen? Dan kun je Merci bijvoorbeeld inschakelen voor dagcoördinatie tijdens het event – of als event-manager, van voorbereiding tot nazorg. Wat je ook zoekt, Merci helpt graag. Dat is niet zomaar: het komt voort uit passie. En dat begint bij de persoon die achter Merci zit.

Wedding planner

Over Ruenna Constancia

(Certified weddingplanner)

Die persoon…? Dat ben ik, Ruenna Constancia (1983). Een planner in hart en nieren die doorzet, structureel werkt en een perfectionist is. Waarom Merci? Omdat ik er een hoop positieve energie van krijg. Wat ik met Merci doe, betaalt zich terug in blije gezichten en mooie herinneringen voor het leven. En daar doe ik het voor.

Doorzetter

Merci is een mooi voorbeeld van mijn doorzettingsvermogen: op mijn achttiende verliet ik mijn familie en vrienden op Curaçao, en ging ik studeren in Nederland. Ik was alleen, dus leerde ik wat doorzetten is. Dat heeft me veel gebracht, want na veertien jaar was ik drie opleidingen verder: hbo Accountancy, de master Accounting, Auditing & Control, en de post-initiële opleiding tot Registeraccount.

Gaandeweg ontdekte ik hoeveel energie ik krijg van mooie dingen organiseren. Daarom volgde ik de opleiding Wedding- en Event-planner, zodat ik er mijn beroep van kon maken. Ik maakte een sprong in de diepte om mijn passie achterna te gaan.

Your day, your way

Iedereen heeft een persoonlijk verhaal en verdient persoonlijke aandacht voor dat wat hen gelukkig maakt. Als jouw planner ben ik dan ook echt je persoonlijke assistent. Het is jouw dag, met jouw wensen – geregeld met passie. Your day, your way!

Komt er zo’n moment voor jou of jullie aan en wil je het onvergetelijk maken?

Bel of mail… en laten we kennismaken! Neem contact op

 

BEKEND VAN:

The Wedding Team      Weddingplannerreddingplanner met passie