Trouwen in Nederland

Trouwen in Nederland2018-08-04T15:07:57+00:00

Wonen jullie in Nederland en willen jullie in Nederland trouwen?

Wedding-planning voor jullie grote dag maakt het zorgeloos én onvergetelijk. Merci kan jullie grote dag volledig regelen, van locaties zoeken tot budgetbewaking, van catering op maat tot themafeest. Ook als jullie alleen advies willen over het organiseren van jullie bruiloft, of een rechterhand zoeken voor de ceremoniemeester, kunnen jullie terecht bij Merci. Voor alles wat met wedding-planning te maken heeft, helpt Merci jullie graag. Kijk hier voor de ongekende mogelijkheden.

Wonen jullie in het buitenland en willen jullie in Nederland trouwen?

Merci maakt van jullie expat wedding een onvergetelijke dagOf jullie nu het ja-woord geven bij één van de vele romantische grachten, in een oud kasteel of tussen de prachtige polders: Nederland is een schitterende plek voor jullie bruiloft. Er is keuze genoeg voor wat betreft de trouwlocatie. Klinkt goed? Dan is ons antwoord…

Say yes to the expat wedding by Merci!

Dan weten jullie zeker dat aan alles gedacht is. Wel zo fijn, want bij een bruiloft in een ander land komt nogal wat kijken, zoals:

 • Het kiezen uit verschillende trouwlocaties
 • Het kiezen en bevestigen van verschillende trouwleveranciers zoals, fotograaf, videograaf, patisserie, trouwvervoer, cateraar, visagist, etc.
 • Papierwerk regelen om te kunnen trouwen in Nederland
 • Gasten laten overkomen
 • Verblijfplaats en ga zo maar door..

En dat is niet alles: Merci is er ook voor jullie tijdens de grote dag zelf hier in Nederland.

Het gaat om jullie special day, dus is Merci er ook op de grote dag zelf om alles te regelen. Van leveranciers en gasten ontvangen en het bijhouden van het draaiboek zodat de dag vlekkeloos verloopt. En natuurlijk nog de nazorg: contact met leveranciers en een evaluatie met jullie om de expat wedding in Nederland na te bespreken.

Altijd goed bereikbaar voor vragen en overleg.

In aanloop naar de grote dag zijn jullie wellicht niet in Nederland. Om er toch voor te zorgen dat alles in nauw overleg tot in de puntjes geregeld wordt, is Merci op ieder moment bereikbaar voor vragen en tussentijds overleg. Per mail, telefoon of via Skype is er altijd ruimte voor contact.

Dus… willen jullie trouwen in Nederland? Say yes to the expat wedding by Merci! En dit is daarbij allemaal inbegrepen:

 • Volledige ontzorging, plannen en organiseren wordt volledig uit handen genomen. Jullie hoeven niet voor een eigen ceremoniemeester te zorgen, Merci is zelf op de dag aanwezig en neemt dus ook van jullie familie en vrienden op de dag zelf alles uit handen.
 • Wedding Consultation, Merci maakt aan de hand van onze eerste kennismakingsgesprek een plan van aanpak en bespreek deze met jullie. Na jullie goedkeuring gaat Merci aan de slag met het zoeken van de juiste leveranciers voor jullie bruiloft en voert tevens de onderhandelingen met de leveranciers
 • Rehearsal van de ceremonie. Jullie willen natuurlijk dat het allemaal goed verloopt op jullie trouwdag, net zoals wij dat bedacht hebben. Samen met alle bruidspersoneel gaan we naar de locatie om met name jullie entree te oefenen (optioneel)
 • Een compleet verzorgd draaiboek
 • Day Coordination op de trouwdag zelf (van begin tot eind), is Merci aanwezig als aanspreekpunt voor jullie, voor de leveranciers maar ook voor jullie gasten. Wij houden de draaiboek bij en zorgen ervoor dat alles volgens plan wordt uitgevoerd
 • Design and styling van jullie bruiloft
 • Afwikkeling van de bruiloft op de dag zelf zodat de locatie in goede orde wordt achter gelaten zodat jullie hier de volgende ochtend van jullie trouwdag niet aan hoeven te denken maar volledig van elkaar kunnen genieten.

Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. Willen jullie weten hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Merci kan ingeschakeld worden voor:

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen!

Contact opnemen