Complimenten2018-04-12T08:31:23+00:00

Complimenten voor Merci

“We hebben een heel leuk wedding consult gehad met Ruenna. We trouwen in juli 2017 en vroegen ons af wat een weddingplanner allemaal doet. Nou, dat is enorm veel! Behalve alle voorbereidingen is een weddingplanner ook op de dag van de bruiloft het aanspreekpunt voor alle gasten. Je hebt dan feitelijk geen ceremoniemeester nodig. Ruenna gaf ons tijdens het gesprek heel veel handige tips. Ze is erg open, spontaan. Een leuke vrouw!”

Tyara Nazir

“Wij werden tijdens een trouwbeurs in Den Haag geattendeerd op Merci Wedding & Event Design. We vroegen een consult aan met Ruenna. Omdat we pas over anderhalf jaar gaan trouwen, waren we heel slecht voorbereid. Het fijne van het gesprek met Ruenna was dat ze hele goede tips gaf waar je allemaal aan moet denken. Dit zorgde ervoor dat we bewust werden van de hoeveelheid acties en vooral ook van de volgordelijkheid. We zijn na Ruenna’s bezoek direct gaan inventariseren hoeveel mensen we willen uitnodigen. We hebben onderling wat taken verdeeld en hebben een keer per week een moment gepland dat we het specifiek over de bruiloft hebben en de acties bespreken. Ook hebben we dankzij Ruenna een vast bedrag bepaald dat we per maand sparen voor de bruiloft. Ze heeft ons goed aan het werk gezet!”

Anoniem

“In juni 2016 zijn wij getrouwd en we hadden nooit zo’n mooie dag gehad zonder weddingplanner Ruenna. Mijn man en ik hebben allebei een eigen bedrijf en hadden echt geen tijd om alle voorbereidingen voor de bruiloft zelf te regelen. Er komt zo veel bij kijken! In het jaar voorafgaand aan onze bruiloft hebben we veel gesprekken gehad met Ruenna. Ze schreef alles op en ze vergat werkelijk niks! Dat was zo fijn. Ruenna regelde niet alleen onze trouwlocatie, wat een heel gedoe was, maar ze onderhield de contacten met alle leveranciers en stemde de agenda’s voortdurend op elkaar af. Tijdens de bruiloft was ze ook van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in touw. Hierdoor verliep alles op rolletjes en hebben wij ontzettend kunnen genieten.
Ik kan iedereen aanraden om een weddingplanner in te huren. Ruenna is sympathiek, professioneel, ontspannen, stipt en vastberaden. Ze vergeet niks. Zonder haar was onze bruiloft een ramp geworden!”

Liliane Silva Riepenhausen

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.