Home » Wedding-planning » Wedding Planner

Wedding Planner

Met een wedding-planner is jullie grote dag onvergetelijk én zorgeloos
Trouwen… spannend! Het wordt hoe dan ook een dag om nóóit te vergeten. In de maanden daarvoor komt er veel op jullie af en moet er een hoop geregeld worden. Hoe fijn is het dan om dat allemaal uit handen te geven, zodat jullie kunnen genieten?

Wedding-planning van Merci: aan alles is gedacht

Van een wedding-consult tot de complete begeleiding. Van een plan van aanpak en budgetbewaking tot een draaiboek. En van de bruidsjurk, het bruidsboeket en de taart tot de uitnodigingen en de perfecte locatie Merci denkt aan alles, zodat er niets fout gaat als de grote dag daar is.

Het begint met een vrijblijvende kennismaking

Zo weten we of er een klik is, wat de basis is van een fijne samenwerking. Het gaat tenslotte om jullie dag. We kijken daarom goed naar jullie wensen en ideeën. Het doel? Eigenheid en exclusief: een bruiloft die bij jullie past. Wat terugkomt in de locatie, de kleding en de setting – groots uitgepakt of juist intiem en bescheiden.
Van Merci als wedding-planner mogen jullie dit verwachten:

  • Wedding Consultation
  • Complete begeleiding in aanloop naar de grote dag (met altijd de mogelijkheid om telefonisch of via Skype contact te hebben)
  • Een plan van aanpak en een compleet verzorgd draaiboek
  • Contractonderhandeling en -reviews van aangestelde leveranciers
  • Budgetbewaking
  • Rehearsal van de ceremonie
  • Day Coordination op de trouwdag zelf (van begin tot eind, tot de laatste leveranciers en gasten zijn vertrokken)
  • Afwikkeling van de bruiloft, inclusief een evaluatie met jullie

Willen jullie weten hoe wij het aanpakken neem dan vrijblijvend contact op met ons. Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. In de offerte wordt de uitbestede werkzaamheden inclusief de benodigde uren en tarief nader gespecificeerd.

Merci kan ingeschakeld worden voor:

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op

Tip: Merci heeft ruime ervaring en het netwerk om jullie eventueel te laten trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao. Meer weten? Lees dan ook over een bijzondere Destination Wedding.