Home » Wedding-planning » Wedding Day Coordination

Wedding Day Coordination

Extra handen en voeten op jullie trouwdag, voor de laatste puntjes op de i
Wedding day coordination voor jullie bruiloft is dé manier om extra hulp te bieden, zonder ook maar iemand in de weg te lopen. De gulden middenweg: Merci als dagcoördinator inschakelen betekent de ideale combi van advies en werk uit handen nemen.

Geen vervanging van – maar een aanvulling op jullie ceremoniemeester

Misschien denken jullie nu: ‘Maar hier hebben we toch een ceremoniemeester voor?’ Terechte vraag, alleen is dat niet de insteek van onze trouwdagcoördinatie. Jullie vinden namelijk, net als wij, de rol van ceremoniemeester een eretaak. Daarom vertrouwen jullie dit toe aan iemand van wie jullie 100% op aan kunnen.

Laat jullie ceremoniemeester óók alle mooie momenten meemaken

Juist daarom helpt Merci graag met wedding day coordination, zodat jullie ceremoniemeester ook alle mooie momenten meemaakt, zoals het ja-woord, de kus en het vangen van het boeket. Vergeet niet: de ceremoniemeester is op jullie bijzondere dag vooral druk om alles goed te laten verlopen. Zonde als hij/zij daardoor iets mist… Is er nog geen ceremoniemeester? Ook dan is dagcoördinatie van Merci een prima oplossing.

Het begint met een vrijblijvende kennismaking

Zo weten we of er een klik is. En dat is belangrijk, want het gaat om jullie dag. Van Merci als dagcoördinator mogen jullie dit verwachten:

  • Aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten op jullie trouwdag
  • Bespreking en advies van het draaiboek
  • Gesprekspartner bij alle belangrijke afspraken in aanloop naar de trouwdag (denk bijvoorbeeld aan de locatie- en stylist-afspraak), vanaf twee weken voor de bruiloft
  • Ervoor zorgen dat het draaiboek gevolgd wordt
  • Rehearsal van de ceremonie

Willen jullie weten hoe wij het aanpakken neem dan vrijblijvend contact op met ons. Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. In de offerte wordt de uitbestede werkzaamheden inclusief de benodigde uren en tarief nader gespecificeerd.

Merci kan ingeschakeld worden voor:

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op