Home » Wedding-planning » Wedding Consultation

Wedding Consultation

Zelf jullie bruiloft regelen? Alle tips en tools in huis met wedding-consultation
Ieder bruidspaar is uniek, iedere manier van trouwen dus ook. De een geeft liever de volledige planning van een bruiloft uit handen, terwijl de ander genoeg heeft aan wat slimme tips en handige adviezen. Ook daarvoor kunnen jullie bij Merci terecht.

Tijd en aandacht, zodat jullie er vol voor kunnen gaan

Wedding-consultation is dé oplossing voor aanstaande bruidsparen die openstaan voor advies – en verder graag zelf zoveel mogelijk hun grote dag willen regelen. Bij wedding-consultation gaat het om advies, oriëntatie en concrete handvatten om zelf jullie droomdag in te richten.

Kennismaken is altijd kosteloos

Wij weten uit ervaring dat gerichte adviezen een verademing zijn. Wat dan wel meehelpt, is als er een klik is. In een korte kennismaking, bijvoorbeeld telefonisch of via Skype, komen we daar snel genoeg achter.
Van wedding-consultation van Merci mogen jullie dit verwachten:

  • Gericht advies, praktische tips en concrete handvatten om zelf jullie trouwdag in te richten
  • Locatie-scout om jullie te helpen met de keuze voor de ideale locatie
  • Tips en advies voor de thema van jullie bruiloft
  • Advies over de invulling van jullie draaiboek
  • Uitgewerkte terugkoppeling van ons gesprek inclusief een moodboard in jullie mailbox

De prijs: € 250,— (excl. reiskosten boven 25 KM en eventuele parkeerkosten). Maar bij het boeken van één van onze andere diensten is de wedding consult geheel gratis!

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op