Home » Trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao

Trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao

Wij weten de weg, werken met de beste leveranciers en spreken de taal.
Aruba, Bonaire en Curaçao: ook wel de Bounty-eilanden genoemd. Het zijn prachtige eilanden, stuk voor stuk. Merci heeft ruime ervaring en een breed netwerk op deze eilanden. Daarom kunnen jullie bij ons ook terecht voor een bijzondere destination wedding.

Ga terug naar toen, een prachtige plek vol mooie momenten

Misschien zijn jullie er wel eens op vakantie geweest. Misschien hebben jullie er familie wonen, of hebben jullie elkaar daar ontmoet. Of jullie hebben een andere, bijzondere band met Aruba, Bonaire of Curaçao. Hoe mooi is het dan als deze plek ook de locatie is voor jullie speciale dag?

Plak er een onvergetelijke huwelijksreis aan vast

Trouwen op de Bounty-eilanden is het uitgelezen moment om het te combineren met een heerlijke huwelijksreis. De witte stranden, duiken in de felblauwe zee en de Caribische gastvrijheid: genoeg redenen om jullie destination wedding af te ronden met een intieme honeymoon. Of juist een actieve vakantie, alles is mogelijk.

Een bruiloft op Aruba, Bonaire of Curaçao: aan alles is gedacht

Er komt veel kijken bij het regelwerk voor een bruiloft op deze Caribische eilanden. Gelukkig weet Merci de weg en hebben we het juiste netwerk om een prachtige trouwdag én een ontspannen huwelijksreis/vakantie met jullie samen te stellen. Ons aanbod is inhoudelijk hetzelfde als bij wedding-planning.

Dit is wat jullie van Merci mogen verwachten:

  • Wedding Consultation
  • Complete begeleiding in aanloop naar de grote dag (dus ook de reis en verblijf)
  • Vast aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten op de trouwdag
  • Een plan van aanpak en een compleet verzorgd draaiboek
  • Contractonderhandeling en -reviews van aangestelde leveranciers
  • Budgetbewaking
  • Rehearsal van de ceremonie
  • Day Coordination op de trouwdag zelf (van begin tot eind, tot de laatste leveranciers en gasten zijn vertrokken)
  • Afwikkeling van de bruiloft, inclusief een evaluatie met jullie

Willen jullie weten hoe wij het aanpakken neem dan vrijblijvend contact op met ons. Na een kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen. In de offerte wordt de uitbestede werkzaamheden inclusief de benodigde uren en tarief nader gespecificeerd.

Wij regelen ook graag jullie activiteiten gedurende jullie verblijf. Neem contact voor een compleet verzorgde wedding trip!

Voor meer informatie over trouwen op de specifieke eilanden; kijk dan ook op de pagina’s hieronder:

Willen jullie meer weten of een keer kosteloos kennismaken? Bel of mail gerust, of laat Merci jullie terugbellen! Neem contact op